Nettisivut, verkkokurssit, hakukoneoptimointi, digiassistentti & digimarkkinointi

hei! Olen elisa, Digihaukka, joka rakastaa oppia koko ajan monipuolisesti uusia asioita. tartun mielelläni uusiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin

Koska Hilipee Oy on yhden naisen yritys, niin olen opetellut vuosien varrella itse tekemään monenlaisia asioita. Pyrin tekemään itse kaiken alusta loppuun, mutta tarvittaessa käytän myös alihankkijoita. Hilipee Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2017, mutta jo ennen sitä olen puuhastellut useamman vuoden WordPress-pohjaisten sivujen kanssa.

Ensikosketus verkkosivujen ja hakukoneoptimoinnin maailmaan minulla oli jo vuonna 2012, jolloin perustin ensimmäisen oman yrityksen ja tein sille verkkosivut. Onnistuin hakukoneoptimoimaan ne niin hyvin, että ne löytyivät Googlen ensimmäiseltä sivulta, vaikka kyseessä oli kilpailtu toimiala ja iso kaupunki. Olen aina ollut kiinnostunut tietokoneista, ja jo peruskouluikäisenä yksi toiveammateistani oli ”joku ATK-työ”.

Verkkosivustojen lisäksi muut kiinnostuksen kohteeni liittyvät liiketoimintaan, talouteen ja digitaaliseen markkinointiin. Opiskelen kaikkea jatkuvasti lisää, rakastan uusien asioiden oppimista! Olen suorittanut liiketalouden perustutkinnon ja opiskelen tietojenkäsittelyä AMK-tasolla (IT-tradenomi). Olen suorittanut yliopistossa tietojenkäsittelyn perusopinnot, sekä yksittäisiä liiketalouden kursseja. Liiketalouden- ja digitaalisen markkinoinnin kursseja olen käynyt myös AMK:ssa, sekä osallistunut useille yksityisten palveluntarjoajien tuottamille kursseille.

Jos sinulla on olisi siis aika uusia tai hankkia nettisivut, tarvitset tukea markkinoinnissa tai hakukoneoptimoinnissa, tarvitset apua bloggaamisessa, olet ajatellut tehdä verkkokurssin tai tarvitset muuten vain digitaalista assistenttia ja ”oikeaa kättä”, niin ota yhteyttä!

Periaatteenani on tuottaa palveluita reilulla hengellä siten, että kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä.​

WordPress-pohjaisia

verkkosivustoProjekteja

Parhaatverkkokurssit.fi

Verkkokurssien ilmoitussivusto

koskiAs(1)

Koskias.fi

Koski as - kyläyhdistyksen kotisivut

Wild rose

botanical photography

Mayo building

architecture photography